Heftruckchauffeur – Randstad – Heerenveen

Ben jij opzoek naar een veelzijdige functie als heftruckchauffeur, voel jij je thuis binnen een logistieke omgeving, ben je opzoek naar een mooie baan met perspectief en heb jij ervaring op de heftruck? Lees dan snel verder!wat bieden wij jouFulltime dienstverbandwie ben jijEen goede werkethosBewezen ervaring als heftruckchauffeur + geldig certificaat (certificaat verlopen? Via ons kun je een nieuwe behalen!)Per direct beschikbaar (of in overleg wat later)Woonachtig in regio Heerenveenwat ga je doenAls heftruckchauffeur ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van alle inkomende goederen, het bij elkaar zoeken van de bestellingen (orderpicken) en ook het verzendklaar maken van bestellingen.Ook is het erg belangrijk dat je ervaring hebt met het besturen van de heftruck. Heb je ook ervaring op de reachtruck? Dan is dat altijd mooi meegenomen!waar ga je werkenDe opdrachtgever betreft een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland.Een prachtig bedrijf om voor te werken!Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via onderstaande knop.Na je sollicitatie proberen we zo snel mogelijk contact met je op te nemen. Middels een telefonisch gesprek spreken we de vacature met je door en bespreken we je cv.Mail: [email protected]: 0513-656905Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Lees hier meer